5.05.2013 г., 14:14 ч.

Защо?! 

  Поезия
493 0 1

          Защо?!

 

Защо не можеш?!

Може би пък да не искаш

да влезеш тихо и споделяш моя дом.

Защо не можеш?!

Иска ми се да поискаш

да се поспреш във моя тих подслон.

 

Да бъде с теб сърцето ми желае!

Дарявам ти го, с твоето го слей.

Душата ми отново да дерзае

за хубав и усмихнат, светъл ден.

© Камелия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??