3.09.2007 г., 9:44 ч.

Защо? 

  Поезия
520 0 1

Защо дойде?
За да ми покажеш как боли от любовта...?
Или бях поредната играчка,
която да захварлиш след това.
Аз знам, любовта е жестока,
но не знаех, че и ти си такъв.
Не вярвах, че зад красивите очи
се крият толкова подлост и лъжи.
Защо го направи?
Това ли беше целта?
Искаше да се подиграеш...??
Е, поздравления, успя!
Но какво ти носи моята болка,
нима си толкова жесток,
това ли бях за теб - поредната бройка?
Е, почувства ли се Бог?
Не вярвах, че способен си на това,
не вярвах... а сега не вярвам в любовта.
Защо дойде?
За да рзбиеш моя свят,
да грабиш с пълни шепи,
за да превърнеш живота ми в ад.
Не вярвах, но успя!
...............
Сега кажи ми, как да повярвам отново в любовта?

© ДаНи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много е хубаво, макар че е и много тъжно...:* Бих казала даже ,че е прекрасно и едно от любимите ми твои произведения!
Предложения
: ??:??