15.01.2006 г., 12:28 ч.

Защо ли 

  Поезия
602 0 1
Защо ли толкоз силно те желая,
Защо ли – аз сама не зная,
А къде си ти сега,
Че остави ме сама,
Сама за тебе да мечтая,
Само теб единствено да зная.

Не ми казвай, че всичко това само сън е,
И скоро ще се съмне.
Това реалност е нали,
Щом любов силна в мене гори!

© Бет Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??