21.09.2013 г., 16:58 ч.

Защо ли, Българийо 

  Поезия » Гражданска
431 1 0

Защо ли, питам се от доста време,
на никой не изглежда да му дреме,
че живеем в страна сред хора с маски,
егоисти и садисти адски.

Отминаха си времената стари,
държавата на пух и прах ни прави,
а ние безучастно си стоим 
вместо този жалък цирк да прекратим.

Защо ли патриотите за нас умряха,
за народа ни неук или тази политическа заплаха?
Българийо, огледай се и замисли,
това ли ще е бъдещето и до кога ще продължи? 

© Никой Никой Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??