3.12.2005 г., 21:03 ч.

Защо сама? 

  Поезия
1073 0 2

Защо сама?

 

Защо съм сам сама,

защо съм само една,

защо нямам брат ни сестра,

защо съм сам сама?

 

Защо други са различни,

защо съм аз такава,

защо съм сам сама,

без брат и без сестра?

 

Сама съм, само една,

единствена дъщеря,

на мама едничка

съм аз звездичка.

 

И ти ли като мене си планина,

и ти ли си сам сама,

и ти ли Витоша,

и ти ли без брат и без сестра?

 

И ти ли сама си,

сама си в нощта,

и ти ли като мене

си само една?

 

Ще остана аз сама,

това е мойта съдба,

ше остана сам сама,

без брат и без сестра! 

 

/1999/

© Диляна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Как мога да го забравя приятелю! Но тогава бях сама в света, или поне така си мислех.
  • Много е хубаво.Само не забравяш ли че аз съм до теб.Не забравяш ли моито братско рамо???
Предложения
: ??:??