27.12.2006 г., 1:13 ч.

Защо се появи? 

  Поезия
791 0 1
Защо се появи пред мене
какво целеше със това?
Защо се появи пред мен
като не търсеше при мене любовта?

Защо живя със мен
като в сън и самота?
Защо накра ме да мисля,
че има щастие в света?

Защо забоде нож в душата ми?
Защо превърна ме в развалина?
Защо ме убеди чак сега,
че живота ми не струва пукната пара?

Защо се появи пред мене
какво целеше със това?

© Сиса Арбалова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??