28.06.2006 г., 19:57 ч.

ЗАЩО СЕ ЗАГУБИХ 

  Поезия
771 0 11
Защо изгубих пътя?
Бързо ли тръгнах
или пък бавно вървях?
Носих цветя...
Исках да засея нещо
в пръстта.
За да са щастливи очите ви.
Държах слънцето...
В шепи.
Исках да е светло.
Мрака беше повече.
Имах обич...
Пълних душите ви.
Изпразвах себе си...
Без да търся пощада
и награда,
че нещо съм дала.
Сега чакам дъжда...
Да скрие сълзите ми.

© Веска Алексиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??