11.04.2006 г., 22:50 ч.

Защо сега 

  Поезия
600 0 0
За щ о с е г а . . . .

Ти знаеш колко много време ми отне
от теб да се отдръпна.
Знаеш колко много те обичах,
и как безумно само тебе исках.

Но не мислеше и ти така,
тогава ти бях просто игра..
Защо сега звъниш?
Защо безмълвен затваряш телефона?
Защо къто птица кръжиш около дома ми?...
Защо сега ме цениш,
защо осъзнаваш своята вина?
Защо сега показваш колко ме обичаш,
късна вече е всяка следа.

Какво??

Нима намери време
да излезеш с мене...
Защо не се огледаш,
загуби любовта.
Защо не го разбираш,
волна е моята душа...

Защо сега,
когато си минало?...
Защо сега,
когато очите ти...
не ме горят...
когато сълзите ми по тебе
спряха да текат...

© Надя Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??