28.03.2007 г., 22:53 ч.

Защо си сам 

  Поезия
526 0 3
Защо си сам, защо не си със нея?
Защо си тъжен и в очите ти има сълзи?
Защо ме търсиш? Защо ли не умея
да се зарадвам за това, което си?

Какво е станало със тебе?
Какво ли е останало от теб?
Нали ми казваше, че си със нея,
че тя е твоят най-добър късмет.

Сега какво? Ще плачеш ли? Добре!
Поплачи си, аз ще те погледам.
Учудващо е, но добре се чувствам,
когато плачеш с истински сълзи.

Съвет приятелски не мога да ти дам,
сега си сам, самичък се оправяй.
Щом не успяхме да бъдем любими,
как сега да останем приятели?

© Анета Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??