22.10.2007 г., 15:56 ч.

...Защо те срещнах?... 

  Поезия
976 0 4
Просто погледни в очите ми...
виж душата ми, тя е празна без теб...
Не можеш да видиш сълзите ми?! -
Не плача вече, сърцето ми сковано е от лед!

Още усещам ръцете ти навсякъде по мен...
Ти остави след себе си само спомени,
които ме изгарят все по-силно ден след ден...
Така и не разбра колко ме боли!!!

Иска ми се болката да спре сама, иска ми се да не бях те срещала...!!!

© Лина Пламенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??