17.06.2015 г., 13:15 ч.

Защо в Откровения не са откровени 

  Поезия
450 0 2

Защо в Откровения не са откровени

Заглавието е подвеждащо,
просто сметнах за добре
проверка да направя.
Приятелят ми… най-наглеждащо
името му, аз не ще да кажа,
ми откри:
Тука някъде е общност,
която с обич трудно ще дари.
Дори и талантливите!
Ама вярно ли е?
Дамите и господата!
Ще си позволя.
На сериозно се приема
само депутатът!
Не и хората, които мислят за изкуство…
Моля, харесвайте чуждите творби
напук,
дори
вас, да не са харесали!

© Валентин Митев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??