25.04.2008 г., 11:57 ч.

Защото мога... 

  Поезия
637 0 3
 

От пепел на изгорели рози

ще те създам, отново нова,

от капките на есеения дъжд

ще те създам - защото мога!

 

От жарта на изгасналия огън

ще ти предам нова форма,

от дъха на изминалото лято

ще ти вдъхна нов живот - защото мога!

 

От нежността на старите целувки

ще те създам отново нова,

от блясъка на отминалото време, Любов,

ще те направя  вечна  - защото мога!

© Петя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??