10.07.2007 г., 9:09 ч.

Затвори очи! 

  Поезия
1082 0 8

Да затворя очи! -
та това си е чиста покана
да се вмъкнеш в съня ми
и до утрото там да останеш…

Да останеш в съня ми! -
та това си е чиста покана
да си имам под бузата
за възглавничка твоето рамо…

Сън на твоето рамо! -
та това си е чиста покана
да усещам ръката ти
как в косите ми пръска желание…

Да отворя очи…
Да се спра в несъбудени устни…
Да се питам дали
не сънувам… Да си ми участ
.

© Ружена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??