5.03.2008 г., 16:46 ч.

Завинаги 

  Поезия
675 0 4
Искаш ли да видиш какво се крие там...
на края на света,
след времето,
когато сълзите са замръзнали и не капят.
Искаш ли да чуеш какво шепти там...
вятърът, отнасящ смеха,
дъждовните капки, падащи с мек грохот.
Там, сред тишината, ще намериш покой,
само затвори очи и заспи... завинаги...

© В.К Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??