13.07.2006 г., 16:35 ч.

Завинаги Заедно!!! 

  Поезия
1261 0 2

Далече сме един от друг,
но повече от всичко желая да си тук.
Желая да усетя тръпка от прегръдката ти,
искам да усетя вкуса на устните ти.
Искам да те погледна в очите,
и да видя как се стичат сълзите,
от мъка, че до теб ме няма,
и че болката в сърцето ти е голяма.
Искам да усетя как ръцете ти
докосват нежно и страстно тялото ми.
Знаеш ли, че те обичам
и до гроб ще ти се вричам.
Ако те лъжа, нека в Ада
да горя, бавно и мъчително на клада.
Само в теб е ключа за моето сърце:
отключи и щи видиш там своето лице.
След много болка и тъга,
радост внесе ти в моята душа.
Поех с теб нов път в живота
и винаги ще ти се вричам,
ти си ми кислорода
и аз до смърт ще те обичам.
 

 

© Никол Чичева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??