21.02.2017 г., 22:44 ч.

Завист 

  Поезия
230 0 1

 

 

От прозореца отсреща –
музика гореща,
млади на кълбо...
празнуват явно нещо,
може би,
капчици Живот...

Неканен танцувам сам,
предпочитам своето танго,
зад пердето скрит отсам
с моята душа – ней поклон...

Завиждам ви, деца,
за диското ви лудо, което предстои,
и за това, че не мога
да съм с вас,
с моите глъхнещи чинели,
до зори...

 

 

 

 

 

© Валентин Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благородна завист. Харесах си "капчиците Живот". Поздрави!
Предложения
: ??:??