6.08.2010 г., 23:58 ч.

Завръщам се 

  Поезия
622 0 17

Докато бие сърцето

Аз ще бъда момчето

Което при тебе спомен

се завръща

При тебе родна моя къща

При теб река ще се завръщам

Сълзите тихо ще преглъщам

Ромола ти тих ще слушам 

до забрава...

При тебе моя планина

Ще се завръщам

Като любима аз ще те 

прегръщам

Приседнал тихо в твойте скути

Ще чакам...

Нещо да се случи

При тебе ветре ще се връщам

Ласката ти нежна топла 

Винаги ще чувствам

Докато сърцето в мене бие

Докато животът ме изпие

© Любомир Деничин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??