24.07.2007 г., 22:14 ч.

ЗАВРЪЩАНЕ 

  Поезия
548 0 8
 

           ЗАВРЪЩАНЕ


Тихи стъпки на боси нозе

прекосиха надлъж през душата ми.

Нова муза? Отде ли се взе?

Тъй ми писна от дългото чакане!


Или нова любов може би ?

Неочаквана, тайнствена, дива?

Да превърне мечтите в съдби,

да се чувствам и млада, и жива?


О, това си пак ти! Точно ти!

И си бос и разкаян, наистина...

Колко тихо начало: "Прости..."

Или край на поредната изповед?


© Теменужка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??