10.07.2007 г., 14:27 ч.

Завърнах се 

  Поезия
600 0 1
Завърнах се отново тук,
където мина моето детство.
Завърнах се с трепет в сърцето
и надежда, че всичко ще е както преди!!
Но, уви, други бяхме,
годините ни бяха променили!
Всеки захванал вече своя път,
интересувайки го само неговите трепети,
се бяхме отдалечили един от друг.
Нямаше го времето безгрижно,
само спомените за миналото общо,
нямаше ги и децата - бяхме различни.
Стоим един пред друг, но мълчим!
Само миналото общо ни свързваше,
а преди можехме заедно да летим!!!

© Юлия Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??