30.08.2022 г., 13:57 ч.

Здраве с гаранция 

  Поезия
163 0 0

Вечно здраве (в Отвъдното!)

горнооряховските акушер-лекари

                                                ни гарантират

с метода си - "Умъртвявани при раждане бебета"

                                                (а вече и майки),

щото, неродени, с тях,

и болестите им навеки умират.

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??