21.08.2017 г., 15:37 ч.

Зелената градина 

  Поезия
307 0 0

Зелената градина

ме нарича -

да разцъфна,

да запея,

да обичам.

Ухая като цвете,

като вятъра танцувам,

като човека вечност сричам.

Омая стават дните ми.

Реалност са мечтите -

тъй както винаги

изгрев иде

в зелената градина

и свети

през следите ми.

© Кирилка Пачева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??