8.09.2019 г., 15:17 ч.  

Земляни 

  Поезия
722 2 4


Задължително лягане
и задължително ставане
задължително боравене
с нож и вилица при хранене
Задължително образование
пост молитви и възхвали
състезания телевизионни
политики и реклами
Задължителна комуникация
в социални мрежи
профили споделяния
снимки и брътвежи
на хора социално
и религиозно просветени
горди био индивиди
емоционално и духовно                                                                                                                                                    стожерство поели


Задължителна любов
и задължителна омраза
на тази планета вечно
някой в списъци налага
дали от дълг към роднина
или от дълг по държава
Осанна дълговечна и
непреходна прослава но
празноглава тиква е земята
и хич не е за жалост
милионолетницата помъдряла

 


Историята
се заучава
задължително
Преданията
се носят
повелително
Песните се пеят
оскърбително
Хората живеят
отвратително
Стигма е да бъдеш
и презрително

 

 

 

 

 

 

© Millennium Aquarius Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??