18.07.2007 г., 22:31 ч.

Зидарчета 

  Поезия
566 0 0
Креативни човечета щъкат,
опитвайки се да увеличат проблемите.
Със сериозни намерения се бъркат
  в живота на големите.
Еволюиращи съмнения
предизвикват малките човечета
и безсрамно пречат
на посоката на ориентацията
и логическият начин на измъкване
от безредието в тяхната организация.
Смешни, малки, жалки,
като пианист със палки
в теб са, а ти си в тях заплетен.
Не те оставят да ги победиш,
длъжен си да им се подчиниш,
а и как да надхитриш
натрапници от първа класа
със отвратителна нагласа
да хитруват.
Ръчкащи, ритащи, дразнещи
сърби те мозъка от тях
и все пак поне го чешеш,
дразнейки останалия свят.

© Полина димова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??