10.10.2018 г., 23:27 ч.

Златно и синьо 

  Поезия » Любовна
592 0 2

Видях те с усмивка в летния  ден

и музика тиха  се чува  в мен.

Докосна ме нежно с тези очи

да бъда с теб са бурни мечти.

 

Тук е морето и пясъка топъл

и слънцето дава на всичко живот.

Морето е тихо, синьо дълбоко,

а моите мисли, в небето високо.

 

Косите ти руси в злато се къпят

и вятъра тихо се рови в тях.

Очите ти сини с морето  танцуват

златно и синьо е всичко любимо.

© Николай Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??