28.05.2010 г., 22:18 ч.

Злоба 

  Поезия
890 1 2

Изградих си черупка,

затворих се вътре.

Да не бъда докосната,

да не ме наранят.

 

Но ''злите'' я счупиха

и заразиха душата ми

със злоба и гняв.

Сега съм една от тях.

 

Връхлита ме ярост,

пораждам интриги.

Със завист се храня,

с омразата дишам.

© ЕЛЕНА ГОГОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??