Послушах те,очите си затворих...
Заръча ми да замълча.
Накара ме да се присторя
че съм намерил любовта.
А после ...щом разбра че подвластен
съм към тебе...пойска моето сърце,душа
и ги получи без да даваш и ето ме
потънал в самота...
Сега самотен,стоя на прага
на своя дом потънал във тъга!?
А ти се смееш ,сякаш е игра.
Игра на котка и на мишка.
Потулен,смачкан и изплют...
Живот определен за друг живеех
но не ,той мой е, макар със болка
пълен е ,но мой живота на злодея.
© Ангел Всички права запазени