9.03.2005 г., 15:04 ч.

знаеш ли 

  Поезия
756 0 3
Знаеш ли колко си сладък сутрин,
колко силно обичам сънливия ти поглед,
как копнея всеки ден да си до мен
и да бъдеш първото нещо,
което виждат очите ми,
когато се събудя?
Знаеш ли колко си чаровен
когато се усмихваш,
колко силно обичам тази усмивка,
как ме побъркваш,
когато тя е отправена към мен?
Знаеш ли,че погледът ти ме влудява,
че всеки път, когато ме погледнеш
с красивите си очи, преобръщаш душата ми?
Знаеш ли, че споменът за твоите целувки ме изгаря,
че ръцете ти, даряващи ми такава сигурност, ме привличат,
както светлината привлича пеперуда?
Знаеш ли, че в малкия ми свят
има място само за една любов -тази към теб?
Знаеш ли ти всичко това ,
или в твоя свят на съмнение няма място
за толкова много любов?

© Стефани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • излъчваш любов на всички посоки
  • миличка няма да се притесняваш че някой те е оценил зле)
  • можели човекът,който ми е сложил двойката следващия път поне да отбележи
    защо?
Предложения
: ??:??