Знаеш ли колко те обичам
и как искам да го изкрещя?
Знаеш ли колко искам
да сме двама, да бъде наш светът?
Колко нощи не заспивах,
колко още няма да заспя,
колко пъти исках да докажа,
че любовта към теб не е лъжа.
И всеки път отблъсната оставах,
и все не знаех къде греша,
и все се лутах между мъка и надежда,
и пак оставах все така сама.
ОБИЧАМ ТЕ - последно ти го казвам,
(на теб, а иначе наум ще има още дълго да крещя),
ОБИЧАМ ТЕ, целувам те и те прегръщам,
но не наяве, а в съня...
© Йоана Всички права запазени