14.12.2007 г., 8:42 ч.

Знам, ще те раня 

  Поезия
611 0 3

Сърцето ми е в каменна черупка,

а под нея - мраз и лед.

Душата ми е рана, черна дупка

и скитница без път напред.

 

В усмивката ми има само

малко нежна топлина,

но обич вече няма -

и знам, ще те раня...

© Борислава Илиева Зашева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??