10.11.2017 г., 11:25 ч.

Зов за помощ 

  Поезия
799 0 2

Чува се плач на малко дете,

за майчина ласка протяга ръце.

 

Малко птиче писука в гората,

търси то своята майка крилата.

 

Красиво цвете гине без светлина,

жадува то за капка вода.

 

Земята тъне в самота,

плаче тя за свобода.

 

Силен е повика към света,

за правда и доброта.

 

Ивелина Стойова

© Ивелина Стойова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??