11.05.2007 г., 10:23 ч.

Звезда 

  Поезия
1152 0 8
Няма нищо особено в мене.
Аз съм само малка звезда,
която се опитва да грее ярко
и да остави след себе си следа.

Ако ме виждаш ти на небето,
значи грея за теб...
Докосвам и стоплям сърцето
с магически звезден прашец.

На небето има и други звезди...
Понякога се губя сред тях...
Не се отказвай и търси!
Твоето богатство нека съм аз!

Когато откриеш ме,
твоя ще бъда,
ще те радвам всяка минута
и минутата ще превърна във час!

Влюбени стихове за теб ще танцувам,
твоето щастие ще съм аз!

© Галя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??