12.03.2020 г., 23:02 ч.

Звезден сън 

  Поезия » Любовна
540 0 0

Понякога те виждам във съня си

тъй спокоен,весел си.

Не искам никога да свършва

да те губя аз отново.

 

Звездите тъй ярко светят,

застанал си под нощното небе

и вятърът погалва твоята коса,

а аз гледам отстрани твоята

усмивка сладка. В мрака съм 

се скрила аз,гледам как се радваш ти 

на падащите отгоре ти звезди.

 

Понякога се чудя аз шанс дали

ще имам всеки миг да бъда с теб.

 

Ти си тъй нежен, на дете приличаш,

но това в теб обичам. Очите ти 

кафяви и искрящи винаги

излъчват светлина. Накрая просто ще 

се сепна от този сладък сън и ще 

се усмихна а това колко много те обичам аз.

© Вероника Бориславова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??