6.10.2006 г., 23:27 ч.

Звездопад 

  Поезия
647 0 3

Тишината задряма
в прекрасната нощ
Там пада звезда
в лунен разкош
Това е Любов
Две длани допряни
Те са едно
В два свята събрани
Двама с нежност
Сами в ноща
Двама за Вечност
Там пада звезда..

© Десислава Панчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??