11.01.2006 г., 13:19 ч.

Звяр 

  Поезия
1118 0 1

Звяр си!
С два остри зъба.
Хапеш ме,
а аз те целувам!
Драскаш ме
с безпощадни нокти,
а аз те галя!
Аз ти дарявам любов,
а ти привързан си
към мен като куче
към своя стопанин.
Злодей си!
Лъжеш чуждите жени,
после ги гониш,
пак при мен се връщаш

© Красимира Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??