27.01.2024 г., 13:26 ч.

Звяр и роза 

  Поезия
187 2 0

Две очи, две сълзи

не ща да чувствам, не ща да мечтая

ако мога болката ти да открадна, твоята, тази

бих поел всички физически мъчения за Рая

 

Най-красивата роза си само Ти

с най-прекрасните очи - отворени листа

обичам теб, разбираш ли, до кръв от бодлите ти

... но звяр съм или паднал ангел за изкупление може би

 

Две сърца, две листа, самотни се самозалъгват

останали сами, увяхват отвътре

Един решава пътят да напише

не ща да чувствам, не ща да мечтая

 

.. открадни ги, не ги желая ...

 

© Stew Carrey Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??