4.12.2007 г., 21:55 ч.

Звънлива струна... 

  Поезия » Любовна
848 0 1
звънлива струна си ми ти
сякаш в моите очи...
блян и светлина
свеж лъх,
песен що неспира...
лято през декември...
сняг сред върхове...

звънлива струна
сякаш се опъва
някаде по пътя
що аз извървявам
всеки ден,
за да те пожелавам.

звънлива струна си ми ти
...
звънлива струна... сред лъчи...
там във твоите очи...
03.12.2007

© Момчил Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??