Oct 27, 2021, 1:40 PM

Какво ли 

Audio reads » Reading - poetry
243 2 10
00:00
01:44

© Йоана All rights reserved.

Свързани произведения
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
 • Соларе (Румяна Друмева), повече ми допада да пиша, отколкото да говоря. Но знам ли, може да екпериментирам пак, ако се вдъхновя. Благодаря!
 • Звучи като телепатия, неошлайфано, но някак си..истинско!
  Опитай пак, Йони!
 • Благодаря ви за милите думи! Писането понякога може да става и само наум. Предполагам на всеки се е случвало да „запише“ нещо наум, а да не го запише. Сигурна съм, че думите изглеждат дори още по-различно, когато са просто в главата ни. Писането е може би засега най-успешният начин да се реализират максимално близко до това, което са. Може би на някои хора им е по-лесно да „записват“ нещата на глас. Изобщо, мисълта е твърде любопитна, но твърде малко изучена. Разликата между мисълта и съня. Това какво влияние имат върху физическия свят. Това какво влияние има той върху тях. И това как винаги хората си говорят малко като на „развален телефон“ и все пак се разбират.
  Да имате много хубава седмица!
 • Великолепно, Йоанка! Толкова непосредствено и докосващо, мисли изговаряни в момента на раждането им, интонацията е ту звънлива, ту приглушена, детска и женствена, и струяща любов!
 • Толкова е нежно и докосващо, Йоана. Чудесно е - наистина чудесно!
 • Всичките ти текстове са интересни, абстрактната ти мисъл е интригуваща. Другото са технически подробности, ще ги оправиш.
 • На мен ми прозвуча малко налудничаво и като изповед на умиращ човек, обаче някак си ми хареса. Затова ще увелича оценката като дам три звездички. Две ми се виждат прекалено малко.
 • Не мисля, че този запис има достойнства като запис. Единственото интересно за мен тук е, че текстът е измислен така, на глас, което ми се случва за първи път, и процесът е така да се каже документиран.
  Интересно е за мен сравнението с текстове, които измислям, пишейки на ръка. По-добре ли е, по-зле ли е? Моите наблюдения са, че текстът има по-проста структура, както отбелязвате, по-близък е до разговорната реч, по-малко богатство на метафори.
  Благодаря ви за мненията.
 • И звука, и гласа: отпусни го и говори нормално. Звучи превзето.
 • Следващия път премахни шума и поработи върху записа, хубаво е да се качват неща, които не са записани на прима виста. За поетичната стойност не съм компетентен да коментирам, но не ме грабна, някакви мисли на глас просто. Сигурно ако ги помислиш и редактираш ще стане по-добре.
Random works
: ??:??