Jul 7, 2019, 10:31 AM

чуХал - Котарак и мишок 

  Music » Rock, Metal
431 1 6
00:00
04:42

© Димитър Маринов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • хааа, готинооооо!
  • Всъщност не е предназначено за ничии пазар, некомерсиален проект, направен най-вече за за собствено забавление, в свободното време... Но аудиторията се педполага, че ще е българоезична де, приятели, познати и т.н. Реално не съм търсил някакво конкретно послание с текстовете, просто стихове, които харесвам и имат ритмика да бъдат изпяти. Както и да е, този проект е завършен и мямам намерение да го разчоплям наново. Благодаря ви за коментарите, нужни са ми мненията на хора, които не познавам, защото както знаем, близките не са особено добър коректив. Бъдете здрави!
  • Виж сега Митак! Искам тук да отворя една скоба, по отношение на предходния ми коментар - корекцията на звученето на вокала, може би не е необходима ако бъде предназначена песента за хора, за които българският език не е матерен.Например AC DC и до сега си ги слушам с кеф как си пеят rebell yell, без да вдяна и грам от смисъла на това, което искат да внушат като послание в текстурата. Мисля си, че едва ли всички англоезични техни почитатели, също "фатят" изцяло вокалното им послание. За кратко, обобщавам - вокала и инструментала, като цялостна хармония си ги съчетал по възможно най-добър начин, според мене. Но, ако за тебе е по-важно да достигне идеята на текста до бг слушателя - само тогава би било необходима тази операция, упомената в предходния ми коментар... И то като вариант за ползване на БГ пазара. За другия свят всичко е О.К.
  • Гласът ти е много готин - дрезгав, плътен и запомнящ се. Обикновено всеки не харесва собствения си глас, освен ако не е много самовлюбен. Аз също не харесвам моя. Това не означава, че на другите хора твоят глас може да допадне и да се хареса. Хареса ми и това парче. Поздравления и дерзай.
  • Благодаря Kasius. Понеже, честно казано, не си хараесвам особено гласа, ми се стори добра идея, вокала да е потънал в инструментала, но... явно не е. Всички парчета са така. Ще гледам да го коригирам тоя проблем в следващия проект ( ако остане време за такъв де )
  • Уникално е, брато! Само, не знам, дали във възможностите на звукозаписа - някак ми се струва, че трябва вокала да изпъква на преден план за сметка на силата на звука на инструментала. На моменти трудно се разбира, какво се пее в текста.... Повярвай ми - зор е да разбереш идеята, когато чуваш в един резонанс вокал и инструментал.
Random works
: ??:??