Jul 30, 2020, 12:58 PM  

Имах си една приятелка 

  Music » Cover version
281 3 12
00:00
05:24

© All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
 • Нещо като аудио коментар Или нещо като подксачащ еквалайзер на емоции
  "Авторът е забранил гласуването"
 • Включвам се и аз! Мислех си да си стоя настрани... Не исках да се натрапвам - но мой дълг е пред Искрето и пред Меш - както и за трагично загиналата Деси - да взема отношение... Искрето направи много чудеса! На нея дължа едно блестящо сдобряване с Бойко - с когото не си говорихме близо 12 години! Каква моя грешка- каква моя грешка! Бойко се оказа разкошен колега и приятел! Работи денонощно - и докара изключително сложния аранжимент на тази песен до успешния перфектен завършек! Шастлив съм - че Искрето увековечи любимата си приятелка - а аз преоткрих Бойко - за когото сега съм готов да "умра" - казано в метафоричен смисъл! Толкова се възхитих от него - и дано Бог ни даде още време и живот - за да направим чудесата, които сме запланували!
 • Богата музика на теми. Страхотен аранжимент! Знаете ли кое би било много интересно - да може докато слушаш, гледаш или четеш произведение, някак да се ;разчитат” мислите и емоциите, които в момента изпитваш и да излизат като коментар. Това би било мнооооого интересно.
 • Благодаря,Марти. Наистина е изживяно. Тя почина от множествена склероза и написах стихотворението в нейна памет, което вече стана и на песен, благодарение на Бойко и Антоан. Радвам се, че ти харесва. Затова и се подразних на слабата оценка, иначе не обръщам внимание.
 • Искра, не се впрягай толкова. Пишещите такива оценки очакват точно таква реакция, това ги задоволява. Ще е хубаво оценките да са свързани с коментар.
  Така на най големите критиици, ще им се налага да драснат по някой ред, а и естеството на сайта е такова. Песента е много хубава, сякаш е изживяно това което се пее в нея, което още повече засилва емоцията при слушане.
 • Акъл море патки пасе - за този, който ходи и ръси слабите оценки. Аматьор, излез и кажи какво не ти харесва поне.
 • Благодаря ви много, благодаря и от името на Бойко и Антоан.
 • Наистина чудесна песен, много интересна, като звучене и с хубав вокал ( Метеор ). Хареса ми много и текста.
 • Много ми хареса. Лаик съм в музиката, но ще споделя защо харесах това парче. Първо - текстът. Баладичното инструментално начало, харесвам баладите, но на моменти пеенето е леко рок, като че ли, а това е любимата ми музика. Слушах внимателно и музиката, освен вокала - има като че ли няколко теми, взаимно предизвикващи се и много красиви - предполагам, че освен композитора, голяма заслуга за това има аранжора. Друто, което ми хареса, че като чувство (не като заемки, опазил ме Бог да изрека такава нелепица) ми напомни една моя любима песен "Веселина", речитатъвът или рецитирането на Антоан в един момент също ми допадна много. И накрая - чудих се какъв е този финал и май разбрах - звучи красиво, като органно звучене. Е, как да не ми хареса такова нещо. Голямо и искрено Браво и на тримата!
 • Справили сте се превъзходно! Всичко е много силно въздействащо и текст, и музика, и изпълнение. Поздравления!
 • Невероятна песен се получи благодарение на вас. Ще се радвам, ако за в бъдеще имате и други общи проекти.
 • Ами не е много етично точно аз да коментирам но мисля , че всеки вложи много труд и емоции в песента. И се радвам , че желанието на Искра се сбъдна.
Random works
: ??:??