Jun 12, 2019, 10:30 AM

Кораба Призрак 

340 2 11

© Бойко Иванов All rights reserved.

Comments

Please sign in with your account so you can comment and vote.
 • ШефаПървомай (Коментаторът)
  И да - на прав път си за кого става въпрос, аз написах предните два коментара - не се крия... Просто не ми се прави друг профил, няма смисъл в това.
 • ШефаПървомай (Коментаторът)
  Двама сме само - Шеф и Шефка Поздрави и на теб Много хора знаят, само ти не разбра още, но това си е друга тема, не ми се изпада в подробности
 • me6 (Бойко Иванов)
  Благодаря на всички коментирали , Точно хората на които вярвам в преценката , да ме уважат. Тук съм съгласен само двойки да ми сложите , но да се огледате и помогнете това да не се случва. А специално за ШефаПървомай , аз никого не мразя. Научих се да го постигам , просто не е по християнски. Въпроса опира до това , дали има какво да си кажеш с даден човек. А , като прибавим и незнайно колко хора са се сгушили под този профил , още повече не ми дава право да го мразя. Ако става въпрос за Искра , продължавай да правиш музика , имаш го усета. Разликата е само в това , че някой имат познания по елементарна теория на музиката , а други нямат. Обаче резултата е същия. Успех на всички Шефове от Първомай.
 • botyo (Бойко Беров)
  Обожавам подобно звучене. Поздравления.
 • ШефаПървомай (Коментаторът)
  Той ме6 нека си ме мрази, ама това не ми пречи да го харесам .... И клипът е много добър, заслужава си да се види.. Този стил ти подхожда, очаквам още такива произведения от теб.
 • Седем (Дани Монов)
  Много добро me6! Харесвам такава енергия, която те повлича със себе си.Нищо не бих пипнал тук. Ни повече - ни по-малко. Браво!
 • Соларе (Румяна Друмева)
  Супер е! Дано повече хора го видят и разберат правилно посланието!!!
 • me6 (Бойко Иванов)
  Страшничко е , но не можем да си заровим главите в пясъка и да казваме " Е такова животно нема". Тук пускам и линк към клипа https://youtu.be/kzDPAO8ZglU
 • Соларе (Румяна Друмева)
  Зловещо! Събрано в 3.07 минути! А за някои, трае цял живот...
  Браво, Бойко!
 • me6 (Бойко Иванов)
  За съжаление малко навлизам в политиката. Но , който следи какво се случва по света и прилагането на целия този упадък при нас, си дава сметка за какво иде реч. Продажната българска душица е готова за пари да продаде и децата си , за нацията да не говорим. Скоро ще направя и клип с тази музика , за по-нагледно.
 • Daytona (Димитър)
  Точно на тая дата (12.06.), с разлика от 35 години, в една квартира на " Гурко ", се бяхме събрали една студенска компания на купон и релаксирахме с "Пинк Флойд". Такава асоциация ми направи "Кораба призрак". Тогава в главите ни се щураше друга действителност. Днес е различно, но въздействието на музиката си остава все така силно. Особено като чуеш смеха на призраци и зловещото скърцане на разкапващ се но така и не потъващ, миришещ на гнило кораб... Цял разказ, с край на обреченост - така ми звучи инструменталът.

© 2003-2019, Georgi Kolev. All rights reserved. The works are the property of their authors.