May 11, 2018, 9:57 AM

МАЛКИЯ ПРИНЦ 

Music » Instrumental
1306 6 10
00:00
03:40

© Бойко Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
 • Ехее , тук е със текст. https://otkrovenia.com/bg/muzika/lunniyat-princ
  Ама инструменталите ми звучат по-изчистено и натурално.
 • Бойко, много е добро! Направено със стил. Всъщност, аз от теб лоша музика не съм слушал и съм сигурен, че няма и да ми се случи. Успех в новите проекти!
 • Мерси за непробиваемоста , така е. Имам принципи , и не ги нарушавам. А за Ник , какво да му коментирам , перфектни са му нещата , мога само да се радвам , че общувам с него. Има и други разбира се , но те са музиканти а не интриганти. А единицата е от теб , и пак се криеш зад анонимноста.
 • *Изповедалня* ха ха - че ти във всеки свой коментар, се изповядваш... а много завоалирано ме *кълвеш* Кълви си, колега. Не си струва да те коментирам. С тази дума *Изповедалня* - те приемам в общността на поетите Време е да пропишеш. Ти си невероятно НЕПРОМЕНЯЕМ. Сори. Ник искаше музикантите да си помагаме - ами няма как да стане с теб. Ти си като гранитна, неразрушима скала. Няма дапробивам с музика скали. Аз просто си правя музиката - и без твоята * БЛАГОСЛОВИЯ* ха ха ха! Но се радвам, че с Колев се разбирате. Ама как? Ами ето как: та ти и една критична бележка нямаш към него, бе колега. Поне от време на време му намирай кусури, Ники е добър Майстор - но не е Бог. Това е истината.
  А ти си според мен *Големия ПРИНЦ* - или поне може да станеш след 100 години.
 • Това заприлича на изповедалня. Никой не съм блокирал , всеки който иска може да ме коментира за хубаво или лошо. Но този който е поставил 1на Малкия Принц , определено е тенденциозно и престъпление към музиката. Всеки един тон е изсвирен от мен , и е плод на моето възпитание към музиката. Но тук се напълни с музикални архитекти , които сглобяват музика , без да знаят и нотната стълбица. А самочувствието.им е на светило в музиката. Та въпросната 1 сигурно идва от някой музикален инженер , Може би и в музиката се заоформя 3 пол.
 • Коректността, обикновената човешка реакция е - да напишеш нещичко, когато те коментират. Явно - това сетиво в теб е блокирано към мен вследствие миналото (вероятно) Аз протегнах ръка към теб - но ти не я прие. Бъди жив и здрав. Не се заричам да не общувам с теб - но си запазвам правото да се замисля как да постъпвам занапред. Общо взето - някои хора като теб например - не се променят. За жалост. Ако искаш оценявай моята прямота - и се справяй сам когато ми отговаряш - без да ползваш подкрепата на приятелчета. Аз се облягам само на себе си. Бих желал да комуникирам отделно с Ник-Кол - а не да се надприказвам с комбинки-дружинки Поздрави!
 • Привет, Бойко! Попрегледах и коментарите ви с Ники - и искам да кажа, че и при мен се пишат едници - и даже направих тема във форума - да не бъдат анонимни. Коментарите са явни, за в любими се знае - защо пък само единиците да са анонимни? Според мен - единицата, като оценка не би трябвало да я има, защото в училище се даваше само за подсказване! Особено пък, когато творбата явно е добра - е смехотворно, да се поставят такива оценки. Това - единицата (по моему) се поставя преднамерено в твоя случай - за да те заболи.
  Допадна ми творбата ти и желая успех в това, което си планирал за нея!
  Ако имаш желание - подкрепи ме във форума по темата за единиците - и който е съгласен смен, бих желал да подкрепи темата - и Админ да премахне това преднамерено и обидно анонимно оценяване - защото е факт - че и много хора не са запознати, как се реализира дадена музикална композиция, и колко труд се влага в това. Музикантите сме идеалисти. Вложения в техника, труд инапълно без материално покритие.
 • Казвай на лични , да го оправям поне за клипа да ги коригирам. Да затварям вече този проект. За някои май и аз се досещам.
 • Един наш познат чичо. Старая се да правя добри неща , тъй както умея. А и да ти кажа никога не съм бил отличник.
 • Правилно си го забелязал. Липсва ти солиращ инструмент , защото го няма гласа. Това е сингбека , харесвам да си го слушам. За модулацията си прав , май няма и това да е последния вариант. Ще взема да се пенсионирам с него.
Random works
: ??:??