Jul 20, 2021, 9:58 PM  

Мой древен Ловеч- сингбек 

Music » Instrumental
297 3 21
00:00
04:25

© Бойко Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
 • Не знам какво друго мога да направя, освен да сложа 5 звездички
 • Да Марто , пееше я но нямах сингбег. А докато го правя пък съм затрил гласа накъде .😃 Едно направиш , друго развалиш. Но , като цяло и аз съм доволен от резултата. Повече от това едва ли мога да направя. И се радвам , че и така ви харесва.
 • Какво да кажа не знам
  Прекрасно е! Мисля, че съм чувал Геновева да пее тази песен. Удоволствие ще е за всеки певец, певица, дует... да пее върху такъв синбек.
 • Качественно, раздольно, глубоко звучит музыка - прослушала дважды и буду возвращаться - Спасибо большое за редкое в наше время удовольствие восхититься музыкой.
 • Хора , извинявам се , но на някой му изтрих коментара без да искам. Мислех , че трия мой коментар.
 • Много ми хареса мелодията! Браво! Пет звезди от мен! Поздравления!💖💖💖Особено хармонията китарите,целия микс ми хареса,цигулките! 💖🥰
 • Г-н Данко , тази ситуация ми напомня една такава, точно от преди 2 дена. След , която се появява и профила ви. Имаше обидени там , и малки и големи. Житейската ми интуиция ми подсказва , че вие сте от малките. Един сценарий и развитие. Просто цялата ситуация е една детинщина. Аз не приемам факта , че влизате за първи път тук. И не разглеждате каква музика и какви критерий има . А запретвате ръкави и настройвате тъпанчетата си ,точно на моя пост. На никой друг. За мен сте нечистоплътен човек , и що за човек сте. За какво се извинявате , за това че изказвате мнението си ли. Толкова ли бързо се отказвате от него. Хората живота си дават за да отстояват възгледите си. Държа да ми посочите , на брояча на плеара местата за които писах в предишния си пост.
 • Искам да дам на г-н Данко възможност да се обоснове по-конкретно за да мога да отговоря на високите му критерии. Първо да копирам малко от изказването му: " Мелодията ми е много позната,незнам." ," Имам чувството че взимате идея от различни химнове,незнам? " . А бе Данко , какво въобще коментираш , като всичко ти е" не знам" , тук коментират знаещи хора. И още ще те помоля нещо , плеара с който прослушваме е снабден с брояч. Ще ти е проблем ли да посочиш местата в които цитирам - "бумти в ушите ми и се чуват оглушителни звуци". Покажи на кое място ме възприемаш , като терорист за твоите тъпанчета. Нали си открит и заставаш зад думите ти в коментара ти.
 • Не е достатъчно, да слушаш чалга, за да кажеш, че разбираш от музика! Аз разбирам от музика и затова не признавам чалгата за такава. А пък да "оценяваш" някого, значи да си професионалист в областта. Ти, Данко, такъв ли си?
  Бойко, извини ме, че под труда ти се оформя тоя спам! Просто е много неприятно неуметници да се "изхождат" по всички теми. Нека това да остане за клетия ни парламент...
 • За съжаление пак трябва да се занимавам с конспирации и злонамерени коментари. Да питам господин Данко , вие бихте ли отишъл да изгледате някоя опера. Защото с тези болни тъпанчета , пред операта ще трябва да ви чакат поне 2 линейки. И да ви питам един вегетарианец би ли влезнал в ресторант да опита пържола алангле. Питам ви защото никъде в разделите не пише че тогава място е с насоченост към народната музика. Кой сте Вие г-н Данко , и защо си разваляте слуха тук. Народното творчество тук е много малко застъпено. Предупреждавам ви да не надничате в публикациите ми защото не искам да съм отговорен за скъпоценните ви тъпанчета.
 • Поздравления за хубавата музика и стойностното изпълнение! Нека повече такива да се чуват!
 • Не нужно човек да регистрира втори профил, за да изказва различно мнение и да пише единици. А не е и разрешено от Правилника на сайта. Приятелите трябва да знаят и да споделят такива неща с новите потребители.
 • Данко Петров, до преди Н - минути в профила Ви "витаеше" някаква по-подробна информация. Много бързо я изтрихте. Вашият приятел не Ви ли каза, че тук не е чалготека и сайт за запознанства? И на мен ми намирисва нечистоплътно. И не се извинявам за казаното.
 • Абсолютно съгласен с коментара на Безжичен. Някой май се е поизгубил в тази територия 🙃. Много сериозна и прецизна работа! Браво! 10 x.
 • Ето това е нещо качествено.
  А за по-предния коментар - ясно е нивото, щом се цитират ония двете. Ненавиждам чалгата и чалгарите - апологети и последователи-любители на наистина съществувалото и безумно турско и по-късно руско робство, унищожили физически много от най-ценното в гените на Европа - голяма част от истинските български гени. Подобна музика отново ни връща там, където ни е мястото на Великите българи - в културата на Европа, която сме започнали и продължили да създаваме с Гърция и т.н. Браво за това произведение!
 • Здравейте Данко , чест ви прави че аргументирате оценката си. Народната музика ми харесва но едва ли ще се занимавам някога с нея. Искрено се радвам , че не сте присъствали на концерт на бившата ми група , защото сигурно щяхте да предявите съдебен иск за увредените ви тъпанчета. Просто не слушайте такива неща. Желая ви успех във вашето поприще. Интересен ми е факта обаче , че сте регистриран в сайта от 2 дена и и веднага попадате на мен с такъв хъс все едно сте тук от много години. Уважавам мнението ви но нещо има тук което ми намирисва на нечистоплътност. И недейте да ходите на други концерти освен на Райна и Чакърдъкова , защото тъпанчетата ви са много ценни.
 • Уау! Уау! Уау! Е, това вече заклевам се ми взе акъла! Божествено красива мелодия! Докосваща, завладяваща, въздействаща! Перфектно изсвирена! Искрени адмирации за великолепната творба и респект към уменията на твореца създал тая прелест! Браво! Казвам всичко това от все сърце! Такъв тип мелодии са ми любими и тази я добавям към любими. Заслужава не 5, а 5 хиляди звездички да и дам, защото да се сътвори такава феерична мелодия и толкоз красива, не е лесно. Браво!!!
 • Хубав е, кореспондира с тематиката.
Random works
: ??:??