Jun 4, 2019, 1:22 PM

Моят ангел 

  Music » Pop, Others

260 0 6

© Иван Бодуров All rights reserved.

Comments

Please sign in with your account so you can comment and vote.
 • Daytona (Димитър)
  Аз ти се радвам, че си поел по тая пътечка, на хубавата, разбираема и смислена музика, за разлика от много твои връстници. Доста работа те чака, но пък си и достатъчно млад, за да научиш и развиеш безчетните нюанси на музиката. На доста зряла възраст съм, но не спирам да научавам още и още за това изкуство. Затова вслушвай се във всички съвети и вземай най-полезното за теб. Пожелавам ти успешно развитие!
 • fantboy94 (Иван Бодуров)
  Благодаря Ви, за това, че коментирате музикалните ми произведения, помагате ми наистина да осъзная грешките си по пътя на създаването на качествен музикален продукт, ще взема коментарите под внимание за укрепването на песента, оценям това!
 • Ангелче13 (Паднал ангел)
  Не знам за другите оценяващи, но давам пет звездички за идеята и за да не губиш желание да продължиш! Успех!
 • me6 (Бойко Иванов)
  Иване , не е лоша тази мелодия. Още малко трябва да поработиш с гласа , вижда се старание да си хармоничен. Ще се получи . А , като почнеш да сглобяваш песента вкарай и един припев. Има нещо в тази мелодия. Успех !
 • fantboy94 (Иван Бодуров)
  Админ, съгласен съм с теб, споделям за да не забравя идеите си, от тук насетне започва тежката задача на окачествяване и редакция на песните публикувани до сега от мен, от началото до края. Благодаря, че изразявате мнение, оценявам го!
 • admin (Георги Колев)
  Трябва да се работи още за да стане.

© 2003-2019, Georgi Kolev. All rights reserved. The works are the property of their authors.