Mar 11, 2019, 12:19 PM

Там някъде 

  Music » Pop
709 1 14
00:00
03:25

© Светлана Тодорова All rights reserved.

Произведението е включено в:
  517 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
 • На Искра: приятно ми е да те видя тук и очакваме да се включиш
  На Станислава: Слънчеви поздрави, благодаря за гостуването
  На Стойчо: О, имаме още един фен - не се лъжа нали?!
 • Към метеор: А твоя глас е най-харесвания от мен, с най-широк диапазон и спектър. Всяка песен има свой глас.
 • Харесва ми!
 • Благодаря, Светле, че избра мен от многото състави в твоя нощен клуб
  За мен беше удоволствие - защото това е една от най-харесваните ми песни през годините.
 • Тук ще се съглася с теб. И на теб и на другите - че и на мен - ни трябва само едно - една качествена, колкото се може повече звукова карта. Тя прави разликата в звука. И разбира се качествени монитори и слушалки. Другите програми са почти едни и същи. Но има и сложни и по-лесни. Преди си губех времето да уча мастер-програми - оказа се, че само една за финалния микс ми стига - като открих Л2( L2) /waves - masters/ - разбрах колко бързо се получава и динамиката и максимайзер - нивото . С един-два плъзгача. Иначе Tракс е готина - ама има доста настройки и е играчка голяма.
  Все още си карам с един най-стар саунд бластер на стационарния Каквито и чудеса да правиш - все през "бластера" ще минат
 • Няма какво да се лъжем , звук се прави с пари. Или с много задълбочени познания , които явно ни липсват. Значи остават парите.
 • оК- аз не съм споменавал за войни - Искрето го каза. Тя си има собствена гледна точка. Нямаш проблем да те коментирам съвсем реално . Искай - и ще ти се даде. Само че - когато ме коментираш ти - отчитай, че аз вървя по пътя на живото звучене с грешките. Старая се да хвана емоцията. За какво ми е кристален запис - като чувството. е отлетяло? Вие с Наско, Марто, Херц и Ник - вървите по пътя на максималното качество на звука. Мен това не ме интересува толкова. Гледам само чувството да не излети.
 • Аз не обиждам никой , като забелязвам неточности , мога да бъркам само във виждането към дадена песен. Всеки си има някакви нагласи за построяване на песента миксиране , и мастер. Но това са индивидуалности а не войни. И да кажа , харесвам повече реални коментари , със посочване на слабости , отколкото да ми правят вятър. И приятелски потупвания , ако не са искрени , не ми вършат работа.
 • Когато се държиш културно - така и ще ти се отговори. Но мисля, че разбра какво ти казвам. Батко ти... Вече ти казах, къде е. Не мога да отрека, че напредваш. "Изпекъл" си се в словото, като спасител в "спасители на плажа". Време ти е и за някой и друг поетичен опит. Ще те коментирам като френд. Като двама френдове (ако ме разбираш )
 • Малко по-културно почва да става. Ама ми е чудно ,къде е Ник. Само да не е като " Къде е батко". Ей , изтекоха ми очите да гледам но тук не видях никъде да съм писал фалшивия певец. Където е фалшиво го казвам , хайде да уважаваме малко коментарите си. И да не правим литературен анализ , и съчинения едновременно.
 • Мн хубава!
 • Е - и "фалшивия певец" - звучи добре, когато се отнася за мен
  На ме6 & НикКол им благодаря за рекламата. Страхотно е пак да сме заедно. Аз ви обичам , колеги Простил съм на всички - както на мен ми простиха Искре, не ме подпалвай много, че да не ме заключат пак
 • НикКол???
  Забравили, че си купи самосвирка???? А?
  Здравей Ники
  А аз няма да продължавам - връщам ти жеста Маестро!
 • Аз не признавам , автоматичния съпровод тип " Хитър Петър " за творчество. Единственото авторско нещо , е една ритъм китарка и едно соло със тембър на пчеличката Мая.Няма да го оценявам , за да не развалям музикалната идилия.
Random works
: ??:??