Sep 21, 2018, 10:03 AM

The deepest sea 

Music » Rock, Pop

711 2 7

© Симеон Николов All rights reserved.

Comments

Please sign in with your account so you can comment and vote.
 • meteor (Perpetuum Mobile)
  Напълно съм съгласен, че с групите е така Трябва да сме съпричастни с другите във формацията - и това - понякога е готино - но понякога ти се изменя основната идея Но пък винаги може да се осъществи и страничен студиен проект при необходимост (както ти правиш сега това). На мен много ми липсва свиренето в група - и сега пак започнах отначало с други хора Все сме ученици, в такива случаи - знаеш Да е живот и здраве - ще реализираш нещата. имаш много опит.
 • monynikolov (Симеон Николов)
  Благодаря ти meteor (Antoan)! В този проект, който съм нарекъл M-Lane Project се занимавам само с мои авторски композиции. Композирам, аранжирам, пиша текстовете и записвам в домашното си студио нещата. Един мой приятел, Николай Ганчев, ми помага винаги с китарите. С него работим и се познаваме от много отдавна ( преди 25 години с него и с Марто започнахме да свирим в банда. Групата се казваше "Меломан" ) Специално в това парче гост музикант е и един страхотен саксофонист - Анатоли Ангелов. В този проект имам абсолютната възможност да изразя идеите си точно както ги чувствам и това ми харесва. Преди, когато свирих в групи се е случвало да разработваме цялата група мое парче и накрая да не мога да го позная....,което пък...не ми харесваше чак толкова .. Та, засега записвам нещата по-скоро като демо. Ако един ден, ако е рекъл Бог, тръгна да правя албум и да ги издавам, ще ги запиша на ново. Има още неща,които могат да се постигнат по отношение на изпълненията, звука и т.н.
 • meteor (Perpetuum Mobile)
  И тази песен много ми харесва. Музикантска е, хубав аранжимент! Компактни вокали, изявено солово пеене. И солото на сакса е трепач - особено ми хареса басовата линия и въобще как е изсвирен баса. Може да дадеш повече инфо - дали е за албум - и въобще какъв е цялостния проект? Поздравления, Мони!
 • monynikolov (Симеон Николов)
  Всъщност първоначалната идея за хармонията беше различна. Една вечер обаче, както си го свирех на клавира, реших че звучене в стил Sade би паснал доста. И така я промених в този вид.
 • me6 (Бойко Иванов)
  И на мен хармонията много ми допадна , защото ме изненадва , като развитие.
 • monynikolov (Симеон Николов)
  Благодаря много!
 • herz07 (Иван Неделчев)
  Едно голямо БРАВО!Идея,хармония,аранжимент...всичко си има.Успех на парчето!

© 2003-2019, Georgi Kolev. All rights reserved. The works are the property of their authors.