Desafio (Concurso):

Есен палитрена

Здравейте, Сръчковци!

Време е за новата тема. Честта да я зададе се падна на tanq_mezeva (Таня Мезева), чиято творба класирахте на първо място в предишното предизвикателство. Ето какво ми е написала тя: „Ето и следващата моя тема :

"Есен палитрена"

"Есен палитрена, в пъстра премяна,

в нас остани все такава засмяна.

Нека усмивката дълго я има,

нищо че чука на прага ни зима!"

 

Дайте воля на фантазията си! Есента е красива. Богата на багри и емоции. Надявам темата да роди повече креативни идеи, стилове, техники и изделия на приложното изкуство, които да споделите с нас. Успех!

Общи условия за Предизвикателствата:
  1. Произведенията не трябва да са публикувани досега в сайта.
  2. Произведенията трябва да отговарят на общите изисквания в правилника на сайта, като първо се одобряват от редактор, който ги публикува, както всяка стандартна творба.
  3. Предизвикателството се създава от модератор, който отговаря за популяризиранто му и спазване на реда. Модераторът има право да декласира произведение, ако то не отговаря на изискванията на предизвикателството. Декласираното произведение остава публикувано в съответната категория в сайта, но извън конкурса.
  4. След крайното класиране, победителят се награждава с почетна грамота. Победител се излъчва при минимум пет участника в предизвикателството. Основният критерий е класирането, но екипът ни си запазва правото за определяне на победител, както и за неиздаване на грамота при ниско качество на произведенията.
  5. Задаващият темата няма право да участва.
Artes aplicadas
12 de septiembre de 2021, 14:00
12 de noviembre de 2021, 23:59
20 de noviembre de 2021, 23:59
iren5 (Ирен)
Después de la aprobación
Неограничено
Todos los registrados
Неограничено
Número de votos
Terminado

Más desafios »Clasificación
3 el resultado
  489  15 
  383 
  202 
Propuestas
: ??:??