8 ago. 2019 11:39

Yoana Space - Не ме е страх 

  Música » Rock, Pop, Otra
1699 3 9
00:00
03:14

© Йоана Спейс Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
 • Ами малко приземяване няма да е излишно. При обработката на гласа ви , са изядени някои буквички по неестествен начин. Само един фрапиращ пример , ако следите в десния край на плеъра където показва изминалото време при 2,28 на плеъра се чува " Се мозе" , но нали съм си пил хапчетата за досещане , се сещам че сигурно е " Че може ". Има доста такива моменти , но ги оставям за вас. Прав ще излезе бай Тошо , приземяване , приземяване...
 • Супер е, успех на фестивала!
 • Абсолютно съм съгласен с теб, Седмаче! Само исках да подчертая това, очакванията да не прескачат възможностите. Тогава падането от високо не е толкова болезнено, а служи като стимул за нови експерименти. В тази насока, каквото и да си говорим - опита и грешката си дават най-добрия резултат, стига да не се изживяват трагично.
 • kasius (Бостан Бостанджиев) - при хората, които носят изкуство(като кръст) самозаблудата очевидно е възможна, но обяснението й не е прост въпрос.Колкото до това да можеш да твориш музика в този отруден от звуци свят е реалност, която само творецът познава.И това се прави най-вече за кеф, както ти го наричаш.Всичко друго, както и да бъде наречено си е просто занаятчийство.Халтурата също е занаятчийство и няма нищо общо с изкуството.За това нека не задаваме въпроси от рода дали си струва, или не(труда), щом някой го е направил, въпреки всички напористи несгоди на реалния битовизъм.Просто само малко уважение е нужно.Нищо повече.Йоана, пожелавам ти успех!Имаш потенциал и продължавай да го развивашГолям кеф е наистина
 • Бъдете реалисти. Не изпадайте в самозаблуда. Песента и изпълнението са хубави, но не блестят с оригиналност. Уникалностите в днешно време са трудно постижими. Толкова много изпълнители и музиканти има, че направо се чудя дали си заслужава да се хвърля такъв труд в тази област, освен за кеф.
 • И текстът е силен, и акцентът е на място, много добре се е получило! Успех!
 • Благодаря ви Песента е сред 14-те финалисти, които ще участват в конкурсната програма на фестивала "София" 2019. Събитието ще се проведе на 18 септември 2019 г. от 19 часа в Зала 1 на НДК и ще се излъчи по Българската национална телевизия.
 • Обещаващо начало...
  Желая ти успех, Йоана!
 • Съжалявам, че не мога да я чуя на уредба, пък и слушалките не си нося, но като се прибера и това ще направя. Дори и само на телефона, звучи много добре. Поздрав, Йоана!
Propuestas
: ??:??