7 sept. 2016 11:01

Просто Лондон. Една слабост... 

Fotografía » Arquitectura
925 2 8

© Безжичен Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
 • Благодаря много,Красимире. За мен е важно мнението на добри творци.
 • Ех, че архитектура! Чудесна находка! Към коментара на Хари ще добавя, че един умерен (а защо не и по-силен) HDR ще подчертае детайлите на сградата, ще покаже тези в сянката и ще изстиска такива от небето и то няма да е скучно.
 • За качеството на фотографията и препоръките вече е казано.Архитектурата определено е великолепна!Поздрави!
 • Без мазохизъм, щом критикувам другите, ще критикувам и себе си - само с цел подобряване на нашите работи, макар и с мъничко. Освен посоченото дотук - неприятна сянка долу вляво - снимане в неподходящо време, малка дълбочина на рязкост, разфокусирани елементи, скучно небе. А за предимствата ти си казал, знам, че си обективен и ме радва, че има нещо и в тази снимка.
 • Хари, благодаря. Винаги е ценно да получиш професионален съвет. Да, изрязано и поне левият ръб трябваше да е успореден на страната на кадъра... Пуснах, защото много ми харесва сградата...
 • Bezzhichen, самокритичността ти, ти прави чест и затова ще си позволя да кажа, дано съм полезен - намирам ракурсът ти за много добър и с потенциал. Това, според мен, определено прави снимката приемлива в композиционно отношение и в този смисъл не си бил далеч от това снимката да има по-голямо въздействие. Знаеш, че изрязаната, в ляво горе, част от сградата не е приемливо. Определено с тази техника не е възможно покриване на голямо простраство в един кадър. Затова опитай три или четири вертикални кадри със застъпване. Събирането в една панорама не е никаква философия или майсторство, софтуерът ще си свърши работата. Уверявам те, че такова минималното усилие си заслужава, ще останеш много доволен от резултата!
  Уважих!
 • Благодаря, Валентина, че надникна. Чест за мен, автор като теб да погледне. Не е добра снимка, но да - носталгично и архитектура на обожавания от мен Лондон. Викторианската епоха, къщите около Британския музей, Лестър скуеър, театрите там ... невероятно! Обичам да снимам и пиша за Лондон.
  И поздравления за корицата на новата книга!
 • има нещо носталгично тук, Безжичен, малко ретро, харесва ми
  и тия два зелени купола...
Propuestas
: ??:??