17 abr 2007, 16:31

*** 

  Poesía
677 0 2
Обичах те, а може би все още те обичам!
Не веднъж лекомислено криввах по
погрешни пътища - това не отричам...
Но въпреки всичко на себе си не измених,
а ти така и не ме разбра - любовта ти аз убих.
...
Минаха дни, седмици, месеци,
ти все още идваш в съня
и нежно целуваш ме с устни...
Та дори и на сън - разпалваш страстта.
Минаха дни, седмици, месеци,
но далеч в мрака ,от дълбините
на моята душа ме изгарят твойте очи...
Още неизплаканата болка ме задушава
и тежи в гърдите.
Споменът за теб безсилна съм да залича,
той ще грее вечно премръзналата ми душа.
Късно е за думи, сълзи, изповеди и за погледи дори...
Не мога да те моля да се върнеш
и да простиш безбройните лъжи,
но знай едно - аз вечно ще те чакам;
ще чакам обичта ни да се прероди!...

© Усмивка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Мила,много ми хареса стихотворението ти!
    Присъединявам се към мненията на Димитрина и Геновева относно него/на когото е посветен/!
  • Взе ми го забрави ,който и да е.Стиха ми хареса
Propuestas
: ??:??