2 ene 2007, 19:59

* * * 

  Poesía
598 0 3

Искам, а не мога да заплача -
пресъхнали реки са моите очи.
Стоя сама във здрача,
умирам, но душата ми мълчи...

© Енд ъф флауърс Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??